Tarife Servicii

Tarife


Tarife Servicii de Eficiență Energetică și Evaluări Imobile

La iVerus, suntem dedicați să sprijinim tranziția către un viitor mai verde și mai sustenabil. Oferim soluții complete de eficiență energetică și evaluări imobiliare, esențiale pentru îmbunătățirea performanței energetice a proprietăților și pentru a conduce la decizii de investiții înțelepte. Specialiștii noștri sunt aici pentru a vă ghida în obținerea certificatului energetic obligatoriu la vânzare, închiriere sau la finalizarea construcției, garantând conformitatea cu legislația în vigoare și contribuind la protecția mediului printr-o utilizare mai eficientă a resurselor.

Înțelegem importanța clarității și transparenței în procesul de achiziție, de aceea, fiecare tarif reflectă angajamentul nostru de a vă oferi servicii de calitate la prețuri competitive. De la apartamente și spații comerciale până la terenuri și autoturisme, tarifele noastre sunt concepute pentru a oferi valoare și pentru a facilita demersurile necesare obținerii documentelor esențiale în evaluarea și îmbunătățirea eficienței energetice.

 

Navigați prin lista noastră detaliată de tarife și descoperiți opțiuni accesibile pentru toate nevoile dumneavoastră legate de eficiența energetică și evaluările imobiliare. Optând pentru iVerus, nu numai că respectați normele legale, dar adoptați și practici responsabile care generează economii semnificative și contribuie la un viitor durabil.

Tarife Certificat Energetic

Tip ProprietateTarif (fără TVA)
Garsonieră250 RON
Apartament 2 camere300 RON
Apartament 3 camere300 RON
Apartament 4 camere300 RON
Peste 100 mp4 RON/mp
Spații Comerciale/Case4 RON/mp

Importanța Certificatului Energetic

Certificatul energetic este nu doar o cerință legală esențială la vânzarea sau închirierea proprietăților, ci și un instrument valoros pentru promovarea sustenabilității. Acesta oferă o imagine de ansamblu clară despre eficiența energetică a unei clădiri, evidențiind potențialele economii de costuri și contribuind la protecția mediului prin identificarea oportunităților de îmbunătățire a performanței energetice.

Beneficiile deținerii unui certificat energetic sunt multiple:

  • Transparență și Încredere: Îmbunătățește transparența în tranzacțiile imobiliare și oferă cumpărătorilor și chiriașilor informații vitale despre costurile energetice ale proprietății.
  • Economii pe Termen Lung: Identifică măsurile de îmbunătățire a eficienței energetice care pot reduce semnificativ facturile de utilități.
  • Responsabilitate Ecologică: Atestă angajamentul proprietarilor față de sustenabilitate și eficiență, reflectând o grijă pentru impactul asupra mediului.
  • Valorificare Optimă: Proprietățile cu o eficiență energetică ridicată sunt mai atractive pe piața imobiliară, crescându-și astfel valoarea.

Alegând iVerus pentru serviciile de certificare energetică, beneficiați de expertiza și profesionalismul unei echipe dedicate, angajate să vă ofere soluții eficiente și personalizate pentru nevoile dumneavoastră energetice.

Tarife Audit Energetic și Rapoarte NZEB/SRE

ServiciuTarif (fără TVA)
Raport NZEB/SRE4 RON/mp
Audit Energetic4 RON/mp

Contribuția Auditului Energetic și a Rapoartelor NZEB/SRE la Eficientizarea Energetică

Auditul energetic și rapoartele NZEB/SRE sunt instrumente esențiale pentru evaluarea și îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor. Aceste servicii nu doar că sprijină conformitatea cu standardele actuale și viitoare, dar deschid calea către economii substanțiale de costuri și un mediu de locuit mai confortabil.

Auditul Energetic oferă o analiză detaliată a consumului de energie a clădirilor existente, identificând zonele critice și propunând soluții personalizate pentru reducerea cheltuielilor energetice. Este un prim pas esențial pentru clădirile care doresc să își îmbunătățească performanța și să contribuie la un viitor mai sustenabil.

Rapoartele NZEB/SRE (Nearly Zero-Energy Buildings / Surse Regenerabile de Energie), ce se concentrează pe studiul fezabilității utilizării sistemelor alternative de înaltă eficiență din perspective tehnică, economică și de mediu, sunt documente avansate ce urmăresc atingerea unui nivel de consum de energie aproape zero. Implementând recomandările acestor rapoarte, clădirile nu doar că se aliniază la reglementările actuale, dar devin și modele de referință în domeniul eficienței energetice.

Investiția în aceste servicii este justificată de beneficiile pe termen lung, inclusiv îmbunătățirea amprentei ecologice, creșterea valorii proprietății și alinierea la obiectivele de dezvoltare durabilă. Cu tarife transparente și competitive, iVerus se angajează să ofere servicii de înaltă calitate care să răspundă nevoilor specifice ale fiecărei clădiri, contribuind astfel la un viitor mai verde și mai eficient din punct de vedere energetic.

Tarife Evaluări Imobile

Tip ProprietateTarif (fără TVA)
Garsoniere și Apartamentede la 800 RON
Casede la 1500 RON
Terenuride la 800 RON
Spații Comercialede la 1500 RON
Pensiuni și Hoteluride la 2000 RON
Autoturismede la 800 RON
Hale Industrialede la 1500 RON

Valorificarea Proprietății prin Evaluări Imobiliare Profesionale

Evaluările imobiliare sunt cruciale atât pentru proprietarii care doresc să vândă sau să împrumute pe baza activelor lor, cât și pentru potențialii investitori sau instituțiile financiare care caută să înțeleagă valoarea reală a proprietăților. La iVerus, serviciile noastre de evaluare imobiliară furnizează o estimare precisă și obiectivă a valorii de piață, bazată pe analize aprofundate și metodologii recunoscute la nivel internațional.

Fie că este vorba de evaluarea unei garsoniere sau a unei proprietăți comerciale, abordarea noastră detaliată ajută la identificarea celor mai bune oportunități de valorificare a investiției dumneavoastră și la asigurarea transparenței în procesele de vânzare, achiziție sau finanțare. În plus, serviciile noastre pot facilita procesul de asigurare, contribuind la protecția patrimoniului dumneavoastră în caz de daune sau litigii.

Prin tarifele noastre competitive, ne angajăm să oferim evaluări imobiliare de încredere care să sprijine deciziile dumneavoastră financiare și să contribuie la o tranzacționare eficientă și la standarde de conformitate riguroase.

Începeți Eficientizarea Energetică

Pregătiți pentru a transforma eficiența energetică și valoarea proprietății dvs. în realitate? Echipa noastră de experți este gata să vă ghideze prin fiecare pas necesar pentru a obține serviciile noastre specializate. Fie că este vorba de un certificat energetic, un audit energetic sau o evaluare imobiliară, la iVerus veți găsi soluții precise, personalizate nevoilor dvs. unice. Vă invităm să ne contactați astăzi pentru a discuta opțiunile și a vă furniza o estimare detaliată.

Rețineți că toate tarifele prezentate pe site-ul nostru sunt calculate fără TVA, oferindu-vă o perspectivă clară și transparentă asupra investiției dumneavoastră. Cu iVerus, puteți conta pe profesionalism, precizie și angajamentul pentru o lume mai sustenabilă.

Contactați-ne acum pentru a începe călătoria către eficiență energetică și evaluări imobiliare de top.

TELEFON

+40 (745) 236 753

E-MAIL

office@iverus.ro

SOCIAL MEDIA


CONTACT

Contactează-ne Suntem aici pentru tine