Evaluări Profesioniste

Evaluări Imobile și Bunuri Mobile


Evaluări Imobiliare și Bunuri Mobile: servicii profesioniste pentru orice tranzacție

Procesul de evaluare, fie că este vorba de evaluări imobile sau de evaluări bunuri mobile, determină valoarea unui bun sau a unei proprietăți. Aceste evaluări sunt esențiale pentru diverse tranzacții, cum ar fi vânzări, achiziții, împrumuturi, asigurări, înscrierea în contabilitate, exproprieri și litigii. La iVerus, te asigurăm că vei beneficia de servicii de evaluare profesioniste, indiferent de tipul de bun sau proprietate implicat.

Există două tipuri principale de evaluări pe care iVerus le oferă: evaluări de proprietăți imobiliare și evaluări de bunuri mobile.

Evaluări Imobiliare

Acestea se referă la evaluarea proprietăților imobiliare, cum ar fi case, apartamente, clădiri comerciale, de birouri și terenuri. În domeniul evaluărilor imobiliare, iVerus oferă servicii complexe care includ evaluarea diverselor tipuri de proprietăți:

 • Terenuri, apartamente și clădiri rezidențiale
 • Clădiri de birouri, spații comerciale și industriale
 • Proprietăți specializate precum centre comerciale, hale de depozitare și producție

Principalele scopuri pentru care se pot întocmi rapoartele de evaluare imobiliară includ: 

 • Garantarea împrumuturilor
 • Raportare financiară și impozitare
 • Operațiuni de vânzare-cumpărare
 • Insolvență

Evaluări de Bunuri Mobile

Evaluările de bunuri mobile sunt o parte importantă a tranzacțiilor cu active. Ele ajută părțile implicate să ia decizii informate și să obțină un rezultat echitabil.

La iVerus, oferim evaluări de bunuri mobile pentru o varietate de active, inclusiv:

 • Autovehicule, cum ar fi mașini, camioane, autobuze, utilaje agricole și echipamente de construcții
 • Mașini, cum ar fi utilaje industriale, echipamente de producție și echipamente medicale
 • Utilaje și echipamente, cum ar fi echipamente de laborator, echipamente de birou și echipamente de vânzare cu amănuntul
 • Mobilier, bunuri mobile care includ o varietate de articole, cum ar fi mobilier de locuințe, mobilier de birou și mobilier comercial.

Evaluările noastre sunt efectuate de experți în evaluare, care au o cunoaștere aprofundată a domeniului evaluării și a domeniului bunurilor mobile evaluate.

Procesul de evaluare implică colectarea de informații despre bun sau proprietate, cum ar fi dimensiunea, locația, starea și piața. Evaluatorii noștri vor utiliza apoi aceste informații pentru a determina valoarea.

Scopurile Diferite ale Evaluărilor

Evaluările noastre sunt concepute pentru a servi o varietate largă de scopuri, fie că este vorba de informare, stabilirea valorii de casare, lichidare, garantarea împrumuturilor sau înregistrări contabile. Înțelegem că fiecare caz este unic și necesită o abordare personalizată, asigurând astfel că serviciile noastre de evaluare sunt adaptate pentru a îndeplini cerințele specifice ale fiecărei situații.

Standardele de Evaluare

La iVerus, ne mândrim cu aderarea strictă la Standardele Internaționale de Evaluare (IVS), Codul Deontologic al Profesiei de Evaluator și modelul cadru adoptat de către Asociația Națională a Evaluatorilor din România (ANEVAR). Această aderență nu numai că subliniază profesionalismul și transparența serviciilor noastre, dar asigură și că evaluările sunt efectuate la cele mai înalte standarde de calitate și integritate.

Evaluările, fie că sunt evaluări imobiliare sau evaluări bunuri mobile, sunt o parte fundamentală a multor tranzacții, ajutând părțile implicate să obțină o înțelegere corectă a valorii.

Experiența și Expertiza Evaluatorilor

Cu o istorie de 15 ani în domeniu, evaluatorii noștri de la iVerus sunt profesioniști dedicați, cu o cunoaștere adâncă în evaluarea imobilelor și a bunurilor mobile. Expertiza acumulată de-a lungul anilor ne permite să oferim evaluări precise și fiabile, facilitând astfel procesul decizional al clienților noștri în cadrul tranzacțiilor cu active. Fiecare evaluator aduce la masă un amestec de cunoștințe teoretice solide și aplicări practice, asigurând astfel că vei primi evaluări bine fundamentate și personalizate conform nevoilor tale.

Descoperă lumea evaluărilor profesioniste cu serviciile noastre specializate în evaluări imobiliare și evaluări bunuri mobile. Echipa noastră de experți îți stă la dispoziție pentru a-ți oferi suportul necesar în procesul de evaluare, asigurându-se că vei lua deciziile corecte în tranzacționarea activelor tale cu iVerus.

TELEFON

+40 (745) 236 753

E-MAIL

office@iverus.ro

SOCIAL MEDIA


CONTACT

Contactează-ne Suntem aici pentru tine