Tranzacții Sigure

Evaluare Imobiliară
Profesională cu iVerus


Determină valoarea reală a proprietății tale cu iVerus

Descoperă valoarea reală a proprietății tale cu serviciile noastre experte de Evaluare Imobiliară. Evaluarea imobiliară este un proces esențial care oferă o estimare precisă a valorii unui imobil. Este o necesitate în multe scenarii, inclusiv refinanțări, tranzacții imobiliare sau solicitări de împrumut garantate imobiliar. La iVerus, suntem dedicați să oferim servicii de Evaluare Imobiliară de înaltă calitate care să răspundă tuturor nevoilor tale.

Realizarea unei evaluări imobiliare este un pas crucial, fie că intenționezi să achiziționezi, să vinzi sau să folosești o proprietate ca garanție pentru un împrumut. Iată câteva motive semnificative pentru care Evaluarea Imobiliară este considerată a fi de o importanță majoră în domeniul tranzacțiilor imobiliare:

Evitarea Problemelor Ascunse: O Evaluare Imobiliară corectă te ajută să identifici și să eviți problemele ascunse care ar putea apărea mai târziu. Aceasta este esențială pentru a te asigura că faci o investiție înțeleaptă și pentru a maximiza beneficiile tranzacției imobiliare​.

Preț Just: Frecvent, vânzătorii își pot evalua greșit proprietatea, stabilind un preț prea mare sau prea mic. O evaluare corectă te va ajuta să stabilești un preț just, atrăgând astfel cumpărătorii potriviți fără a alunga potențialii interesați cu prețuri nejustificate​.

Tranzacții Reușite: Orice tranzacție reușită începe cu o Evaluare Imobiliară corectă. Aceasta îți oferă o imagine clară a valorii reale a proprietății, facilitând procesul de negociere și asigurând satisfacția ambelor părți implicate​​.

Professionalism: Evaluările imobiliare trebuie efectuate de evaluatorii imobiliari profesioniști și autorizați de iVerus, garantând astfel o abordare profesională și exactă în determinarea valorii proprietății​​.

Rolul Crucial al Evaluatorilor: Evaluatorii imobiliari de la iVerus joacă un rol crucial în procesul de evaluare a valorii proprietății, asigurându-se că nu plătești prea mult sau nu vinzi sub prețul pieței. Expertiza lor, consolidată în peste 15 ani de experiență, poate fi extrem de utilă pentru a naviga cu succes prin tranzacțiile imobiliare​​.

Procesul nostru de Evaluare Imobiliară

 • Colectarea Datelor: Evaluarea începe cu colectarea de date detaliate despre proprietatea în cauză, inclusiv locația, dimensiunea, starea tehnică și caracteristicile distinctive ale imobilului.
 • Verificarea Documentelor: Verificăm documentele legate de proprietate, cum ar fi titlurile de proprietate, planurile cadastrale și informațiile despre impozite.
 • Analiza Comparativă: Identificăm și analizăm tranzacțiile recente cu proprietăți comparabile pentru a asigura o evaluare corectă.
 • Ajustări Valorice: Facem ajustări valorice bazate pe caracteristicile unice ale proprietății tale, asigurând o evaluare precisă.
 • Raportarea: Îți furnizăm un raport detaliat de evaluare care te ajută să înțelegi valoarea reală a imobilului tău și factorii care o influențează.
 • Consultanță Profesională: Evaluatorii noștri autorizați ANEVAR sunt aici pentru a-ți oferi consiliere expertă pe tot parcursul procesului de evaluare​​.

Rapoartele Noastre de Evaluare Imobiliară

Rezultatul final al serviciilor noastre de evaluare este Raportul de Evaluare Imobil, redactat în conformitate cu standardele ANEVAR. Cu o experiență vastă de peste 15 ani pe piața din România, oferim rapoarte de evaluare pentru o gamă variată de proprietăți imobiliare, indiferent de complexitatea lor:

 • Evaluare apartament
 • Evaluare casă
 • Evaluare teren
 • Evaluare clădiri de birouri
 • Evaluare centre comerciale
 • Evaluare spații de depozitare
 • Evaluare hală de producție

Scopurile Evaluării Imobiliare

Rapoartele noastre de evaluare imobiliară sunt esențiale și pot fi utilizate pentru diverse scopuri, inclusiv, dar nu limitat la:

 • Evaluare imobil pentru credit ipotecar
 • Evaluare imobil pentru impozitare
 • Evaluare imobil pentru raportare financiară

De ce să Alegi Serviciile Noastre de Evaluare Imobiliară?

Experți Autorizați: Evaluatorii noștri sunt autorizați ANEVAR, asigurându-ți că beneficiezi de servicii profesionale și credibile​​.

Metodologii Riguroase: Utilizăm metode de evaluare recunoscute la nivel internațional pentru a oferi estimări precise​​.

Transparență în Tarifare: Oferim tarifare transparentă și competitivă, cu posibilitatea de a discuta prețul în funcție de complexitatea evaluării​.

Beneficiază de expertiza noastră în Evaluare Imobiliară și asigură-te că faci deciziile corecte când vine vorba de proprietatea ta. Contactează-ne astăzi pentru a programa o consultare!

TELEFON

+40 (745) 236 753

E-MAIL

office@iverus.ro

SOCIAL MEDIA


CONTACT

Contactează-ne Suntem aici pentru tine