Economie Sustenabilă

Eficiență Energetică


Soluții de Eficiență Energetică pentru Clădirile de Azi și de Mâine

Într-o lume marcată de crize pandemice și energetice, eficiența energetică nu este doar o opțiune, ci o necesitate. Economisirea energiei este acum o soluție imediată și eficientă pentru a face față acestor provocări. La iVerus, înțelegem aceste nevoi și oferim soluții care nu numai că vă vor reduce costurile, dar vor contribui și la un viitor mai sustenabil.

iVerus este un partener de încredere pentru eficiența energetică a clădirilor, oferind soluții de înaltă calitate, cu o garanție de performanță. Compania iVerus oferă o gamă de servicii de eficientizare energetică pentru clădiri, inclusiv:

 

 • Certificat energetic: Un document care evaluează performanța energetică a unei clădiri.
 • Audit energetic: O analiză a consumului de energie al unei clădiri, care identifică oportunitățile de eficientizare.
 • Raport NZEB/Studiu NZEB: Un document care evaluează dacă o clădire îndeplinește standardul Nearly Zero Energy Building (clădire cu consum energetic aproape de zero). Acest tip de evaluare este deosebit de relevant pentru clădirile aflate în faza de proiectare. Studiul NZEB se realizează, în special, pentru clădirile care nu au fost încă executate.
 • Studiu SRE: Un document care evaluează impactul energetic și de mediu al unei clădiri, punând accent pe oportunitatea utilizării surselor de energie regenerabilă. Acest studiu este esențial pentru a înțelege ce tipuri de surse regenerabile pot fi cel mai eficient integrate în structura clădirii. Sursele pot fi de diferite tipuri, fiecare cu avantajele și caracteristicile sale:
  1. Descentralizate de alimentare cu energie, bazate pe surse regenerabile de energie;
  2. De cogenerare/trigenerare;
  3. Centralizate de încălzire sau de răcire ori de bloc;
  4. Pompe de căldură;
  5. Schimbătoare de căldură sol-aer;
  6. Recuperatoare de căldură.

Programe de finanțare

Te putem ajuta să găsești finanțarea de care ai nevoie pentru implementarea soluțiilor de eficiență energetică. Există o mulțime de programe de finanțare la dispoziția ta, atât la nivel național, cât și local.

Calculator costuri încălzire

La iVerus, ne dedicăm să te ajutăm să faci alegeri informate când vine vorba de eficiența energetică a locuinței tale. De aceea, am dezvoltat pentru tine un calculator de costuri pentru încălzire extrem de intuitiv și detaliat.

Cu ajutorul calculatorului nostru, poți selecta tipul de încălzire al imobilului tău, fie că este vorba de o centrală termică pe gaz sau de termoficare. Avem chiar și o opțiune pentru cei care beneficiază de subvenții, pentru a oferi o estimare cât mai aproape de realitate.

Beneficiile Investiției în Eficiența Energetică a Clădirilor

Te-ai gândit vreodată la avantajele pe care le-ai putea avea investind în eficiența energetică? Iată ce câștigi:

 • Economii Substanțiale: Reduci cheltuielile cu energie cu până la 50%. Imaginează-ți ce ai putea face cu acei bani economisiți!
 • Un Viitor Sustenabil: Contribui activ la protejarea mediului și la combaterea schimbărilor climatice.
 • Confort Maxim: O clădire eficientă energetic oferă un nivel mai ridicat de confort termic și calitate a aerului, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra sănătății
 • Conformitate cu Legislația: Te asiguri că proprietatea ta respectă toate normele și reglementările în vigoare, evitând astfel eventualele sancțiuni.
 • Valoare Adăugată: Crești valoarea de piață a clădirii tale, făcând-o mai atractivă pentru potențiali chiriași sau cumpărători.
 • Acces la Finanțări: Beneficiezi de subvenții și programe de finanțare special concepute pentru astfel de proiecte.
 • Inovație la Îndemână: Te bucuri de tehnologii de ultimă generație care îți permit un control mai bun asupra consumului de energie.
 • ROI Atractiv: Recuperezi rapid investiția inițială, ceea ce îți permite să aloci resurse pentru alte proiecte sau nevoi.
 • Flexibilitate și Adaptabilitate: Ai posibilitatea de a extinde sau modifica soluțiile de eficientizare energetică în funcție de nevoile tale viitoare.

Transformă-ți Clădirea într-un Model de Sustenabilitate și Economie

Eficiența energetică a clădirilor este o investiție inteligentă, care oferă o serie de beneficii, atât financiare, cât și de mediu. Prin implementarea soluțiilor de eficiență energetică, proprietarii și operatorii de clădiri pot reduce costurile cu energia, contribui la un viitor mai sustenabil și îmbunătăți confortul și calitatea vieții în clădirile lor.

Găsește soluția potrivită pentru eficiența energetică a clădirii tale. Contactează-ne acum și începe să economisești!

 
TELEFON

+40 (745) 236 753

E-MAIL

office@iverus.ro

SOCIAL MEDIA


CONTACT

Contactează-ne Suntem aici pentru tine