Este vorba de un ansamblul de cladiri ce va fi edificat pe o suprafata de teren de 57.000 mp si va avea in total aproximativ 120.000 mp construiti de apartamente, derulandu-se in trei faze de constructie.

H Pipera Lake are ca proiectant general biroul de arhitectura Razvan Barsan + Partners si va livra 1.350 de apartamente de tip studio dublu, 2 si 3 camere, dispuse in 17 imobile cu un regim de inaltime S+P+6E+7R. Acestora li se adauga mai mult de 1.600 de locuri de parcare, dar si gradini proprii pentru apartamentele de la parter.

In ceea ce proveste constructia apartamentelor, se discuta despre o compartimentare inteligenta, finisaje premium si incalzire in pardoseala.

Totodata, pentru sporirea valorii imobilelor, se are in plan proiectarea de locuri de parcare subterane si supraterane, spatii verzi, locuri de joaca, zona de promenada amenajate pe malul lacului, un minimarket si o farmacie, toate amplasate in incinta ansamblului.

Inceputul lucrarilor noului proiect imobiliar H Pipera Lake este estimat pentru primavara lui 2018. Primele 5 cladiri cu regim de inaltime P+6E+7R vor insuma 390 de apartamente cu suprafete intre 55 mp si 97 mp construiti; acestea fiind livrate in a doua jumatate a anului 2019.

„Primele apartamente vor fi scoase la vanzare in cadrul Salonului Imobiliar ce va avea loc la Palatul Parlamentului in weekend-ul 2-4 Martie. Aici vom veni cu oferte speciale pentru primii nostri cumparatori”, a declarat Andreea Hamza, marketing manager al companiei Hagag Development Europe.

HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat in proiecte rezidentiale si comerciale in Romania. Compania este implicata in achizitionarea, dezvoltarea si renovarea unor imobile si proiecte care implica mai mult de 150 de milioane de euro investite in zonele de lux si de dezvoltare ale Bucurestiului.

Infiintat in 2003, Hagag Group activeaza ca investitor international specializat in dezvoltarea, managementul si marketingul proiectelor imobiliare. Compania este responsabila de implementarea si dezvoltarea unui numar considerabil de proiecte de lux, unice, amplasate in cele mai atractive locatii din Israel.

In ceea ce priveste medierea procesului de achizitionare a unui imobil, se recomanda brokeri imobiliari profesionisti, cu experienta pe piata de profil, ce inteleg cu adevarat valoarea actuala si sau potentialul.